Handverzorging

 

In het kort

 

Uw handen zijn uw visitekaartje naar de wereld. Maar door het dagelijks gebruik en blootstelling aan verschillende weersomstandigheden, worden uw handen vaak vergeten als het gaat om verzorging en hydratatie.  SBBeauty biedt een breed scala aan diensten voor handverzorging: van kunstnagels tot een manicurebehandeling.

Laat SBBeauty u helpen om uw handen te laten stralen. Start met het geven van uw handen de verzorging die ze verdienen. Wanneer u terugkomt van een behandeling, zullen uw handen er niet alleen mooi en verzorgd uitzien, maar ook comfortabel en gezond aanvoelen.

Prijslijst

 

Set kunstnagels naturel of frenche manicure  € 62.50

Set kunstnagels glaslook  € 65.00

Opvullen kunstnagels naturel of glaslook € 45.00

Opvullen kunstnagels frenche manicure € 45.00

Kunstnagel vervangen per stuk € 7.50

Kunstnagels verwijderen € 20.00

Natuurlijke nagel versterken naturel € 38.50

Natuurlijke nagel versterken frenche manicure € 43.50

 

Manicure behandeling standaard € 20.00

Manicure behandeling extra  € 22.50

Manicure behandeling de luxe € 27.50

Manicure behandeling super de luxe  € 32.50

 

Gellak/gelpolisch  € 35.00

Nailart Gellak/gelpolisch  vanaf  € 37.50

Gellak/gelpolisch verwijderen  € 15.00

De opties

In onze salon maken wij gebruik van Acryl, Gel en Gelpolish.

Acrylnagels: De toepassing van acrylnagels is hetzelfde als die van gelnagels, namelijk het verstevigen en verlengen van de nagels. De acryl is een mengsel van vloeistof en poeder welke hechten tot een kneedbaar bolletje. Dit acrylbolletje word met een penseel op de nagel in de juiste vorm geboetseerd en hard door blootstelling aan de buitenlucht vanzelf uit. De acrylpoeder wordt geleverd in verschillende kleuren. Acrylnagels zijn dankzij de stevige, sterke structuur zeer geschikt voor het maken van mooie dunne nagels.

Gelnagels: Gelnagels worden toegepast voor het verstevigen en het verlengen van de nagels. Bij het verstevigen van de nagels wordt alleen de gel aangebracht op de nagel. Bij het verlengen van de nagels wordt gebruik gemaakt van tips. Tips zijn verlengstukjes van kunststof. De gel is een stroperige substantie welke pas uithard onder een UV-lamp. De gel is geurloos (in tegenstelling tot acryl) en is (meestal) hypo-allergeen.

Gellak: De nieuwste innovatie van Empire nail design is gelpolish ook wel gellak genoemd. Gelpolish is een vrij nieuwe service. Het is geen vervanger van kunstnagels of nagellak. Gelpolish is een nieuwe categorie. Gelpolish is een hybride, welke je draagt als gel, welke gegarandeerd 2 weken lang een schitterend resultaat op de nagels geeft.

Manicure: Als u een heerlijke hand verzorging wilt mag u natuurlijk ook langs komen. Wij zorgen er voor dat uw nagels er weer netjes en verzorgd eruit zien en een heerlijke massage van de hand zorgt er voor dat u geheel ontspannen weer naar huis gaat.

 

  SB Beauty staat voor

  Persoonlijk

  Wij werken op een persoonlijke manier, met aandacht voor iedereen.

  Kwaliteit

  Simone staat voor kwaliteit.

  Ontspanning

  Het is belangrijk dat u zich op uw gemakt voelt bij ons.

  Schoonheid

  Na een behandeling willen we dat u zich weer extra mooi voelt!

  Neem contact op!

  Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

  Neem contact op

  Ds. W.L. Mulderstraat 25
  3785 LM Zwartebroek

  Openingstijden:
  Maandag t/m vrijdag
  van 8.30 - 17.00

   

  Gegevens

  06- 22 40 23 27
  info@sbbeauty.nl
  KvK: 59288485

  Volg mij