Energetix

Energetix

De Energetix werking is dankzij de magneten in deze exclusieve collectie. De magneetsieraden werking is dan ook zeer uniek te noemen. Energetix ontwerpt, produceert en verkoopt exclusieve design sieraden waarin hoogwaardige permanente magneten geïntegreerd zijn. De simpele en eenvoudige verklaring van de magneten die een positieve invloed hebben op ons lichamelijk welzijn, wordt met alle plezier en duidelijk door onze uitgelegd in onze salon.

Bent u dus nieuwsgierig naar de werking van deze unieke magneten, verwerkt in prachtige sieraden? Neem dan direct contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Het succes van de magneet therapie heeft te maken met het simpele feit dat ons bloed ijzer bevat, aldus Nobelprijs winnaar Linus Pauling (1954).

Over de hele wereld worden onze creaties door klanten gedragen, omdat zij door hun schoonheid gefascineerd zijn en omdat zij de kracht van de magneten altijd bij zich willen dragen. De magnetische werking speelt daarbij een rol van toegevoegde waarde. De prijs/kwaliteit verhouding is dan ook een blijde verrassing voor vele mensen die kennis mogen maken met de sieraden van Energetix. Dus reden genoeg om het sieraad van Energetix zelf te proberen.

Daarnaast voorzien onze sieraden vele mensen van hun levensonderhoud. Miljoenen klanten over heel de wereld dragen onze sieraden, waarin schoonheid en wellness op onvergelijkbare wijze zijn gecombineerd. Bijna niemand kan de kracht die de sieraden van Energetix uitstralen weerstaan. Door de werking van de magneet sieraden, vinden vele mensen nieuw levensgeluk en dagelijkse energie.